0
AdmiralBet ABA Liga

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA O MOBILIZACIJI CRNO-BELIH: Znam da su trenirali od ranog jutra!

Objavljeno: 10.10.14 u 13:29

Cedevita ima imperativ pobede nad Partizanom, jer je u prva dva kola ABA lige kiksnula. Posle poraza od Krke i Olimpije hrvatski tim juriša na pobedu protiv mladog tima crno-belih, ne bi li uhvatio korak sa rivalima. Evroligaš naspram sebe ima ranjeni Partizan, koji je na svom terenu poražen od Krke u prošlom kolu.

CRVENA ZVEZDA-IGOKEA-ABA LEAGUE-SEASON 2013-2014

– Dobro znam da stvari u Partizanu posle poraza od Krke u Beogradu, idu ka njihovoj potpunoj mobilizaciji za meč s nama. Čujem da su igrači nakon poraza trenirali već od ranog jutra – rekao je u najavi meča Nemanja Gordić, plejmejker Cedevite i bivši igrač Partizana.

– Nama ta njihova usmerenost na našu utakmicu sigurno ne ide u prilog, ali i mi smo kiksnuli u prva dva kola, i mi smo se skupili i spremni smo da protiv Partizana dokažemo da imamo puno toga da pokažemo na parketu ove godine.

Gordić ne može da objasni zašto je tim koji pretenduje na visok plasman u regionalnom takmičenju loše startovao.

– Ne mogu da kažem da znam zašto smo na takav način ušli u sezonu, ali znam da možemo mnogo više nego što smo pokazali u ova prva dva susreta, ujedno gostovanja. Pred nama je prva domaća utakmica. Nadam se dobroj poseti i bučnoj podršci koja bi nam puno značila. Izostanak Roka Ukića, kojem želim što brži povratak, meni će doneti više minuta na parketu, ali naviknut sam na takav ritam i to sam pokazao prethodne sezone u Igokei. Siguran sam da ću u boljem ritmu i u boljoj formi dočekati Partizan u subotu – zaključio je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter