0
Košarka

FOTO:STARSPORT

VTB: Teodosić dominantan u pobedi ‘Armejaca’, poraz Partizanovog rivala

Objavljeno: 09.10.14 u 09:27

Jedan od najboljih pet košarkaša nedavno okončanog Svetskog prvenstva u košarci, Miloš Teodosić, bio je najbolji igrač svog CSKA u trijumfu nad Bajzonsom rezultatom 99:70 u okviru VTB lige.

milos-teodosic

Srpski plejmejker pružio je briljantnu partiju u meču u kojem je njegov CSKA započeo putovanje kroz VTB ligu. Sjajni Teodosić je utakmicu završio sa 14 poena, 6 asistencija i 5 skokova.

Teodosić je iz igre šutirao kvalitetnih 6-10, a najefikasniji igrač u pobedi „Armejaca“ bio je Amerikanac Soni Vims sa 15 poena.

Aron Džekson je ubeležio 13 poena i 9 skokova, a istu količinu poena nanizao je Hajns. Kod poraženih, istakao se Trevis Nelson postigaoje 18 poena.

Nižnij Novgorod pobedio je Krasnij Oktjabr, rivala Partizana u Evrokupu, sa 92:85, uz 19 poena Tompkinsa i 16 Antonova, dok su za goste iz Volgograda Koršakov i Ponkrašov dali po 22 poena.

Viktor Katbert dodao je 15 poena.

U preostalom meču odigranom u nedelju ekipa Krasnije Krilja pobedila je Nimburk 95:84, uz 24 poena Rejnoldsa i 20 Kasparsa Berzinsa. Kod Čeha se istakao Darijus Vašington sa 18 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter