1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UVEREN U BOLJE DANE: Tepić: Partizan može i mora mnogo bolje

Objavljeno: 09.10.14 u 11:30

Kapiten košarkaša Partizana, Milenko Tepić izjavio je da je velika šteta što njeogva ekipa nije uspela da savlada Krku i da na taj način „overi“ trijumf nad Solnokom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana preterpeli su proaz u drugom kolu ABA lige pošto su sinoć rezultatom 68:64 izgubili meč od Krke u punom Pioniru.

Na taj način Parni valjak nije uspeo da potvrdi pobedu iz prvog kola nad mađarskim Solnokom.

– Čestitke Krki na zasluženoj pobedi. Oni su znali kako treba da igraju protiv nas. Probijali su napade, igrali su dosta izolaciju i dosta pik en rola za njihovog najboljeg igrača Armsteda. On je ubacio kada je bilo važno – istakao je Tepić.

Jedan od najiskusnih igrača crno-belih dodao je da on i njegovi saigrači nisu uspeli da iskoriste ukazanu šansu i da sačuvaju prednost koju su stekli u drugom poluvremenu:

– Mi smo imali našu priliku u trećoj četvrtini, kada smo otišli na deset razlike, ali to nismo iskoristili. Pred kraj utakmice smo ušli u problem i paniku, šutevi su nam postajali teži, kretnje sporije i na njihovu u startu meč-up odbranu nismo pronalazili najbolja rešenja, to govorim i za sebe. Mislim da smo tu izgubili utakmicu. Velika je šteta što nismo uspeli da pobedom potvrdimo pobedu iz Solnoka, ali liga je duga i verujem da ćemo igrati bolje nego što je to bilo na ovom meču, iako nas očekuje jako težak raspored u narednom periodu – podvukao je Tepić.

Partizan će naredni meč u ABA ligi igrati u Zagrebu gde ih očekuje megdan sa Cedevitom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter