0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KKCZ

UČI OD ISKUSNIJIH: Dangubić želi da ‘skine’ američke forice

Objavljeno: 09.10.14 u 10:27

Novi bek Crvene zvezde, Nemanja Dangubić, izjavio je da želi da napreduje i da od američkog kolege, Vilijamsa, nauči kako sam sebi da kreira poene.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Crveno-beli su odlično otvorili novu sezonu pošto su u prva dva meča upisali isto toliko pobeda.

– Tek smo počeli, iza nas su samo dva meča, a ispred cela sezona. Kakvo opuštanje, ili euforija! Za to nikada nema mesta – rekao je Dangubić za Sportski žurnal.

Ekipa Crvene zvezde u drugom kolu Jadranske lige pregazila je zagrebačku Cibonu. Sjajnu rolu na tom meču pružio je Zvezdin Amerikanac, Markus Vilijams.

Sam Dangubić, momak koji je selektovan na poslednjem NBA draftu,  planira da napreduje upravo uz rad sa iskusnijim Vilijamsom:

– Nas dvojica baš dosta razgovaramo i trudim se da upijem svaki njegov savet. On ima veoma bogato iskustvo koje je sticao u najjačim ligama, uključujući i NBA. Imao je priliku da igra i sa Džejsonom Kidom. Vilijams je sjajan organizator, odlično rešava najteže situacije i bukvalno sam zna da izgradi poen za ekipu. Želim to da naučim od njega kako bih unapredio svoju igru – iskren je Dangubić.

Dangubić u dosadašnjem toku ABA lige beleži po 8,0 poena uz 2,0 skoka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter