0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SVE IZ POČETKA: DV suspendovan jedan meč, crno-belima kazna 2.100 evra!

Objavljeno: 09.10.14 u 17:44

Baš kao što se tradicija nastavlja i Partizan je najgledaniji tim u regionalnoj ligi, nastavlja se i ona druga… Trener Partizana NIS Duško Vujošević suspendovan je na jednu utakmicu ABA lige, zbog neprimerenog ponašanja na utakmici sa Krkom u drugom kolu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević je suspendovan zbog prijave sudija posle utakmice, pa će propustiti gostovanje Cedeviti u Zagrebu u subotu, a crno-belima je izrečena novčana kazna od 2.100 evra.

Strateg šampiona Srbije zaradio je isključenje pri kraju treće četvrtine utakmice, na kojoj je njegov klub poražen sa 68:64, zbog dve tehničke greške i prigovora sudijama.

Zbog tehničke greške Vujoševiću Partizan će morati da plati 200 evra, a zbog isključujuće još 400. Pošto je trener ‘crno-belih’ posle isključenja ostao ispred tunela i nije napustio dvoranu, to će njegov klub koštati još 1.000 evra, uz 500 evra zbog prijave sudija zbog njegovog neprimerenog ponašanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter