3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STIŽU NOVAJLIJE: Košarkaši Partizana od danas sa velikim pojačanjem

Objavljeno: 09.10.14 u 08:36

Iskusni krilni košarkaš, 29-godišnji Luka Bogdanović potpisaće otvoreni ugovor sa Partizanom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako stoje stvari, Bogdanović, koji je do sada samo trenirao sa ekipom crno-belih, mogao bi da se nađe u sastavu crno-belih već za naredni susret:

– Verovatno će Luka biti u timu u Zagrebu ako admistracija reši sve na vreme. Imaće otvoren ugovor – rekao je trener crno-belih Duško Vujošević posle poraza od Krke u drugom kolu ABA lige.

Otvoreni ugovor znači da će Bogdanović moći da napusti klub u slučaju dobre ponude, slično kao Mirza Begić u Olimpiji.

Bogdanović je u karijeri već branio boje Partizana, u periodu od 2004. do 2007. godine, a potom je nastupao za Le Man, Huventud, Roan, Oldenburg, Kahasol i prošle sezone za Turk Telekom.

Narednu utakmicu Partizan igra u subotu sa Cedevitom u Zagrebu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. DALI U KK PARTIZAN POSTOJI SKUPŠTINA KADA ZASEDA DALI JE NEKO NEKAD ČUO IZVEŠTAJ FINANSIJSKI ŠTA JE SA PREDSEDNIKOM KLUBA DJURA FRIZURA JE STALNO U FOKUSU A OVAJ PREDSEDNIK DALI PODNOSI IZVEŠTAJE UPRAVNOM ODBORU KO JE U UPRAVNOM ODBORU KAKVI SU PLANOVI ZA IZLAZ IZ KRIZE ITD.IITD. JAVNOST GROBARSKA NIJE UPOZNATA ZATO IMAMO PROBLEMA KAD ISTIČE MANDAT OVOJ UPRAVI KADA SU BILI IZVORI ????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter