0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RADOVAN ĆURČIĆ: Španiju već vide kao šampiona Evrope, ali se i mi nešto pitamo

Objavljeno: 09.10.14 u 20:10

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije u petak očekuje prvi meč baraža za Evropsko prvenstvo u Češkoj, a rival „orlića“ u Jagodini će biti veliki favorit Španija.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Španske nade su još pre početka kvalifikacionog ciklusa svrstane u glavnog, najvećeg favorita, ne za prvo mesto u grupi, nego za osvajanje još jednog, trećeg uzastopnog naslov prvaka „Starog kontinenta“ naredne godine u Češkoj. Prognozeri su, dakle, Španiju videli odmah među osam najboljih i na tronu. Samo, nešto malo će se pitati i Srbija – jasan je selektor Radovan Ćurčić.

Selektor „orlića“ je istakao da je za njegove izabranike ovaj dvomeč veliko finale.

– Za Srbiju je ovo finale pre finala, jer igra protiv dvostrukog osvajača prvenstva Evrope. Španija je favorit na papiru, ali moraće da svoju superiornost da dokaže na terenu. To će biti veliko iskušenje za naše pojedince, čitavu generaciju, ali bogme, i za stručni štab – istakao je Ćurčić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter