0
Fudbal

Foto: STARSPORT

ORLOVI ODLETELI U JERMENIJU: Tošić ističe važnost prve utakmice… (FOTO)

Objavljeno: 09.10.14 u 16:36

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Jermeniju, gde će u subotu (18:00) odigrati prvu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo, koje će se2016. godine biti održati u Francuskoj.

As moskovskog CSKA Zoran Tošić očekuje dobar rezultata Orlova u Jerevanu.

– Nadam se da smo spremni, dobro smo trenirali prethodnih dana i imali smo vremena da se odmorimo. Imaćemo još jedan trening, ali je najvažnije da smo svi zdravi. Spremni smo za utakmicu i očekujem najbolje – rekao je Tošić.

Prva utakmica je uvek specifična i posebno važna. Dobro je što je protivnik na startu Jermenija.

– Odgovara nam, jer Jermeni neće biti u najjačem sastavu. Prva utakmica je uvek važna, jer ako se počne dobro sve je lakše kasnije. Očekuje nas neprijatno gostovanje, ali očekujem najbolje.

Srbija je favorit, ali…

– Naša zemlja je oduvek imala dobre igrače i očekivanja su uvek bila prevelika. Moraćemo dobro da se preznojimo. Jermeni su nekompletni i nisu toliko ozbiljan tim kao mi, ali danas svi igraju fudbal. Neće biti lako, ako ne budemo na odgovarajućem nivou – zaključio je Tošić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter