2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI IZ JEREVANA: Bez kapitena na Jermeniju

Objavljeno: 09.10.14 u 21:35

Kako prenosi list Sport kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović se povredio i neće biti u konkurenciji za sastav za meč sa Jermenijom u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Niame, as Čelsija je u Beograd stigao povređen, s tim da mu je otok na članku iz dana u dan bio sve veći. „Plavci“ su posavetovali Ivanovića da se vrati u London što on nije želeo. Ipak, selektor Srbije ne želi ništa da rizikuje, te će na teren umesto Baneta poslati Nenada Tomovića.

Veliko je pitanje da li će Ivanović biti spreman i za duel sa Albanijom, a u lekarskom timu „orlova“ obećavaju da će učiniti sve da sjajnog desnog beka izleče do utorka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. svi treba da se povrede kojima je Zvezda u srcu pa neka igrju ovi toletovi grobarcici sa toletom, curkovicem ,milanovicem i ostalim poslusnicima.Zbog tih bitangi ne navijam za reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter