5
Domaći fudbal

ĐURIĆ O ZVEZDINIM SAOPŠTENJIMA: Ružno, drsko, bezobrazno i primitivno!

Objavljeno: 09.10.14 u 18:25

U međusobnom prepucavanju između Tomislava Karadžića i Crvene zvezde uvek bude podkačen i Partizan. Doduše, tim iz Humske nije jasno prozvan,ali je jasno na koga se šta odnosi. U Ljutice Bogdana 1a smatraju da bi imali četiri titule više da nije bilo Karadžića, kome se sve zamera na prijateljskim odnosima sa klubom iz Humske, na čijem je čelu bio od jeseni 2007. do leta 2008. pa još kada se vidi da je baš tada počela dominacija Partizana, prekinuta proletos… 

Dragan Đurić

– Tvrdnje Crvene zvezde da bi imala četiri titule više su ružne i drske. Bezobrazne, rekao bih. Ma primitivne. To je bolest koju bi trebalo iskoreniti. Pisci takvih saopštenja bave se marketingom iz kafića koji ne pije vodu. Opet su potegli alibi priču, iako je i njima jasno da smo trofeje poslednjih godina zaslužili i osvojili isključivo zato što smo bili bolji na terenu. Tamo gde je jedino i važno – istikao je Dragan Đurić u izjavi MocartSport.

Predsednik partizana kaže da se razlika između crno i crveno-belih godinama unazad videlan na terenu, a da će se ko je bolji videti i u predstojećem derbiju. Đurić se još zapitao i da nije Partizan kriv Zvezdi za dug u klupskoj kasi…

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. ma ajde bre ti lopove u zatvor!!!!!!!! tamo ti je mesto!!!!!!!!!!!!!!!! zvezda je uvek bila i bice najveca balkanska institucija!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter