0
Košarka

BILI SU DRUGARI: Kris Boš: Nisam razgovarao sa Lebronom otkako je otišao

Objavljeno: 09.10.14 u 08:56

Ol-star krilni centar Majami Hita, Kris Boš, izjavio je da nije razgovarao sa Lebronom Džejmsom otkako se četvorostruki MVP vratio u ekipu Klivlenda tokom ovog leta.

Kris Boš

Tokom četiri sezone u Majamiju, Dvejn Vejd, Kris Boš i Lebron Džejms predstavljali su udarnu iglu ovog tima.

Putem TV ekrana izgledalo je kao da se ovi momci izuzetno lepo slažu i da su sjajni drugovi. Međutim, otkako je Lebron podigao sidro, stvari su se, izgleda, promenile.

Naime, u jednom od poslednjih razgovora sa medijima, Ol-star četvorka „Vreline„, dobio je pitanje jednog novinara da li je razgovarao sa Lebronom Džejmsom otkako se on vratio u Klivlend. Boš je odgovorio odrično.

Ekipe Majamija i Klivlenda sastaće se u subotu u Rio De Ženeiru kako bi odigrali pripremni meč. Novinare je zanimalo da li će susret sa starim saigračem u Bošu probuditi pozitivne emocije, međutim, ovaj momak nije siguran:

– Biće mi drago da ga vidim… Valjda… Mada, nisam ni u to siguran – kratko je prokomentarisao Kris Boš.

– Trenutno ne razmišljam o tome. Skoncetrisan sam na svoju ulogu u timu i na svoje obaveze. Moram da predvodim tim i pomognem ovim momcima da pobeđuju. Ukoliko neki od igrača napusti ovu svlačionicu, ja stvarno više nemam vremena da mu posvećujem – objasnio je Kris Boš.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter