3
Košarka

U PARTIZANU BESNI: Ko naručuje da se pišu neistine o nama!?

Objavljeno: 08.10.14 u 13:35

Poslovni direktor kluba iz Humske Mlađan Šilobad oštro je demantovao navode dnevnih novina Blic u izdanju od srede, 8. oktobra.  

kkpartizan-logo

Iz Partizana negiraju navode da je ‘crno-belima juče isplaćeno 750.000 evra na ime dugovanja za plate’.

– To nije istina, a nije ni prvi put da Blic objavljuje neistine o KK Partizan. Naveli su da je u utorak na račun kluba uplaćeno 750.000 evra, što je apsolutna neistina. Jasna je namera zbog čega se to piše, jer poznato je da Partizan ima dugovanja iz prethodnih sezona, pa na taj način žele da izazovu nepoverenje prema ljudima koji vode klub. Stvara se atmosfera da su oni kojima se duguje ostali uskraćeni za nešto što su možda drugi dobili. Nejasno je da li je pomenuti novinar to sam izmislio ili mu je rečeno da to napiše, od strane ljudi koji su se takvim radnjama bavili i ranije. Takvim ispadima u informisanju kreira se atmosfera da ne treba rešavati pitanje finansiranja sporta, jer javnost dobija sliku da se novčana sredstva u toj oblasti obezbeđuju lako i u ogromnim iznosima, što svakako nije slučaj – poručio je Šilobad, a prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Covke je sef za mutne poslove i samo iz njegove kuhinje takva jela stizu, da li ce se neko setiti napokon da ga uapsi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter