1
Ostali sportovi

PRVA POBEDA ZVEZDE U TRL: Strahinja ‘potopio’ Splićane

Objavljeno: 08.10.14 u 22:10

Crvena zvezda je teškom mukom došla do prve pobede od 9:7 (2:1, 2:2, 1:3, 4:1) nad splitskim Mornarom u 2. kolu Triglav regionalne lige nakon što je u prvom bila slobodna.

strahinja rasovic

Podmlađeni tim crveno-belih bez Denisa Šefika i letošnjeg pojačanja Ivana Rackova do sva tri boda došao je u samoj završnici meča. Dva minuta pre kraja Zvezdi je izjednačenje doneo Strahinja Rašović svojim četvrtim golom na meču. Minut kasnije povratnik u redove crveno-belih Nikola Eškert vratio je crveno-belima vođstvo, a tačku na meč stavio je najefikasniji u večerašnjem meču Strahinja Rašović.

U prilično izjednačenom prvom poluvremenu Moranr je prvi poveo golom Kragića, izjednačio je Strahinja Rašović, a kasnije i doneo prvo vođstvo crveno-belima sa pet metara.

U drugoj deonici Splićani su jurili i stizali prednost domaćina koji je na poluvreme otišao sa golom viška, pogađali su Tomašević i Strahinja Rašović, a za goste još dva puta Kragić koji je Zvezdi pravio najviše problema, a dobro je branio i iskusni Kačić.

U poslednjem minutu treće deonice Splićani su preokrenuli rezultat četvrtim pogotkom Kragića. Vodili su sve do dva minuta minuta do kraja meča kada je Zvezda sa tri vezana gola napravila preokret.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Strahinja Rašović sa pet golova, Viktor Rašović je dodao dva, a po jednom su se u strelce upisali Eškert i Tomašević. Kod gostiju Kragić je postigao četiri gola, a po jedan Zović, Burić i Gluhajić. Dobro je za Zvezdu branio Draksimović koji je upisao 12 odbrana.

Zvezda sledeće srede gostuje Jadranu u Herceg Novom što će biti generalna proba za drugu rundu kvalifikacija za Liga šampiona, koja se igra od 17. do 19. oktobra u Hanoveru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter