3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE VOLI: Napadač crno-belih želeo da razlupa televizor zbog Ilijeva (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.14 u 12:48

Napadač Partizana i prvi golgeter ove sezone Petar Škuletić ljubav prema crno-beloj boji nikada nije krio.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prošao je sve mlađe kategorije Partizana, za koji navija od malena. Pre nekoliko meseci ponovo mu se ukazala prilika da obuče crno-beli dres i to je znao da iskoristi – ove sezone već je upisao 12 pogodaka u svim takmičenjima.

– Ljubav prema Partizanu nasledio sam u svojoj porodici. Kao dete sa ocem Zdravkom sam redovno odlazio na fudbaske, a kasnije i na košarkaške utakmice. Umeo sam da se pojavim i na tribini sa najvatrenijim navijačima. Baš se nedavno pojavila fotografija na kojoj se vidi kako navijam u dresu Mateje Kežmana – rekao je Škuletić za Sport i potom otkrio kako je jednom prilikom umalo razbio televizor zbog Partizana.

– Bilo je situacija kada sam poludeo. Kada je Ivica Ilijev promašio penal protiv Njukasla, malo je falilo da razlupam televizor. To valjda potvrđuje koliko mi znači svaki trenutak proveden u crno-belom dresu – istakao je Škuletić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Hattrick u derbiju je za mene Napadac…SKULETICU VERUJEMO U TEBEE! IDEMOOOO BREEE – GAZII komsinicu !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter