1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIJE IMPRESIONIRAN: Babović: Zvezda je prošle sezone bila duplo jača

Objavljeno: 08.10.14 u 09:15

Nekadašnji kapiten Partizana i sadašnji prvotimac Voždovca Stefan Babović nije preterano impresioniran kvalitetom ekipe Crvene zvezde.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ovaj plejmejker imao je priliku nedavno da odmeri snage sa crveno-belima koje sada trenira njegov bivši saigrač, trener i član porodice, Nenad Lalatović. Ekipa „Zmajeva“ ostavila je sjajan utisak na Marakani odigravši 2:2 sa domaćinom.

– Prošlosezonski tim Zvezde je, smatram, po imenima bio 50 odsto jači. Imam, međutim, utisak da je na Lalatovićeva pleća smešteno čitavo breme kluba, koji je ovih godina u velikim problemima. A on je, siguran sam, u ovom trenutku najbolji izbor za šefa struke u svom bivšem klubu. To ne kažem zato što mi je zet, već što mi je bio trener. Njegova fudbalska filozofija je prava, pobednička – istakao je Babović, prenosi Sportski žurnal.

On je dodao da njegovi odnosi sa Nenadom Lalatovićem nemaju uticaj na ono što se dešava na terenu:

– Porodični odnosi nemaju veze s dešavanjima na terenu, otud nisam posebno motivisan kad igram protiv zeta. Volim da igram fudbal, ulazim u svaki meč s jednako žarkom željom da se nadigravam, pobedim – ocenio je Babović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter