2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPADAČ PARTIZANA: Rođen sam u Crnoj Gori, ali sam Srbin i zato ne mogu da igram za ‘Đetiće’

Objavljeno: 08.10.14 u 10:59

Centarfor Partizana, Petar Škuletić, možda jeste rođen u Nikšiću, ali njegovo srce je izabralo – Srbiju. Ovaj momak ne krije svoju nacionalnost ističući da je – Srbin.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sjajni napadač blista u dosadašnjem toku sezone u kojem je postigao 12 pogodaka, a sa sedam je i najbolji strelac JSL:

– Srbin sam iz Crne Gore i nisam jedini. Mnogo nas je koji isto razmišljamo i osećamo. Želim da svi znaju moje mišljenje i ono što osećam ne može da se promeni. Zato ne bih mogao da igram za Crnu Goru, jer se vodim srcem – rekao je Škuletić, prenosi „Sport“.

Pred okupljanje reprezzentacije Srbije za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo šuškalo se da bi Škuletić mogao da dobije poziv selektora Dika Advokata, ali je iz Partizana pozvan samo njegov saigrač Danko Lazović.

– Kao klinac sam igrao za mlađe selekcije Srbije i želja mi je da makar jednom obučem dres najjače selekcije, taman da me posle toga više nikad ne pozovu. U izbor selektora ili trenera se nikad nisam mešao, pa neću ni sada. Potajno sam se nadao pozivu iz FSS, ali biće prilike. Biću srećan da to bude i prijateljski meč u novembru. Činjenica je da sam u dobroj formi i postižem golove. I, ne samo ja. Danko je pozvan s razlogom, jer takođe proža sjajne partije, a ima još momaka u Partizanu koji zaslužuju pažnju – rekao je Škuletić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter