1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Tripković završio karijeru!

Objavljeno: 08.10.14 u 16:12

Bivši bek Partizana i jedan od najboljih šutera za tri poena u Evropi Uroš Tripković rešio je da u 28. godini završi karijeru zbog problema sa povredom kuka.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Definitivno sam završio profesionalnu karijeru. To je to… Dva puta su mi operisali hrskavicu na kuku s kojom imam problema, pravio sam dugu pauzu i rizično bi bilo sada da se vraćam – rekao je Tripković u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.

On je istakao i da mu je zdravlje na prvom mestu.

– Ako bih želeo da se vratim, morao bih bar godinu dana da provedem u nekom lošijem klubu, da bih se kasnije izborio za bolji angažman. Opet, uvek postoji mogućnost da se povreda obnovi. Zdravlje je na prvom mestu.

Uroš Tripković na kraju ne krije da mu je žao što prevremeno ide u „penziju“.

– Žao mi je što u ovim godinama napuštam košarku, jer samo mogao više da uradim. Ipak, imam dvoje dece i zbog toga mi je zdravlje na prvom mestu. Ima života i van košarke – zaključio je bivši bek Partizana.

Tripković je profesionalnu karijeru počeo 2002. godine u Partizanu, a do današnjeg dan je igrao i za Huventud, Unikahu, Valjadolid, Fenerbahče i Kremonu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

  1. posle pere bozica i ovom mladom momku treba dati mesto i sansu da uci i bude dobar u struci kao sto je bio dobar u igri – dovesti ga da radi u KK Partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter