0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DV O FINANSIRANJU PUČA: Mali čovek sa velikom torbom plasira dezinformacije

Objavljeno: 08.10.14 u 23:42

Verovatno na iznenađenje mnogih Krka iz Novog Mesta je večeras u Pioniru savladala žestoko podmlađeni Partizan u meču 2. kola ABA lige. Trener crno-belih Duško Vujošević nije želeo da traži alibi u pojedinim sudijskim odlukama već je razloge poraza pronašao u svojoj ekipi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– To je bi bila naknadna pamet. Sudija mi je okrenuo leđa i nešto govorio, ja sam ga uhvatio za ruku da bi se okrenuo. Ali sudija nije krivac za večerašnji Partizanov poraz. Čestitam Krki na zasluženoj pobedi. Znali su sve vreme šta rade i mi smo to znali da će tako da bude. Nismo odbrabom reagovali na njihog plejmejkera, ispustili smo deset razlike. Ekipa Partizana je takva kakva je, svaka pobeda jeuspeh. Borbenost danas nije bila ekstraordinarna, to sto u jednoj četvrtini nismo izašli iz bonusa govori da borbenost i agresivnost nisu bili na nivou. Morali smo da odigramo čvršće, nismo dovoljno oprezno ušli i onda je došlo do panike, rekao je Vujošević, a prenosi B92.

Iskusni stručnjak se potom osvrnuo i na današnje pisanje dnevnog lista Blic prema kojem je klub iz Humske dobio 750 hiljada evra

– Pretpostavljam od koga potiče ta informacija – od malog čoveka s velikom torbom. Ne znam ko bi drugi imao interes da se to pusti na dan ove utakmice. Murić je dobio avansno dve plate i niko ove sezone više nije dobio platu. Ako su neke pare i date sigurno nisu toliko, bar nisu prvom timu. Ne znam ko potura sve te priče, te pare nisu dosle do prvog tima. Je l to neko finansira puč protiv mene?

Trener Partizana je potvrdio da će Luka Bogdanović verovatno biti registrovan za naredni meč koji crno-bele očekuje već za vikend u Zagrebu protiv Cedevite ukoliko administracija odradi svoj deo posla. Iskusni krilni košarkaš će potpisati otvoreni ugovor sa crno-belima što znači da može da ode u svakom trenutku ukoliko dobije povoljniju ponudu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter