0
Košarka

BLISTA: Bivši kapiten Zvezde nastavlja sa odličnim partijama

Objavljeno: 08.10.14 u 14:27

Košarkaši Po Orteza poraženi su sa 88:69 od Ruana u drugom kolu šampionata Francuske, ali je srpski reprezentativac Marko Simonović ponovo pružio odličnu partiju.

 Marko-Simonovic-Po-Ortez

Ortez se sjajno držao u prvom poluvremenu, ali se domaći tim probudio u drugom i postepeno povećavao prednost, koja je na kraju meča bila ubedljiva.

Ruan je tako došao do druge pobede ove sezone i sada deli čelo tabele sa Strazburom, Limožem i Parizom. Ortez, s druge strane, ima skor od po jedne pobede i poraza, kao još osam klubova.

Simonović je meč završio sa 18 poena (trojke 3-5) i četiri skoka i bio je ubedljivo najbolji i najefikasniji igrač svoje ekipe. Po deset poena dodali su Drozdov, Bokolo i Denav.

U pobedničkom timu istakao se Tompson sa 21 poenom, dok su po 15 dodali Trapani, koji je imao sedam skokova, i Kofi, uz šest uhvaćenih lopti.

Košarkaše Orteza naredna utakmica očekuje u subotu, kada od 18.30 dočekuju Strazbur u trećem kolu nacionalnog šampionata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter