0
AdmiralBet ABA Liga

VUJOŠEVIĆ ŽELI AMERIKANCA, ALI… : Oni ne vole kada im kasni plata!

Objavljeno: 07.10.14 u 13:47

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević uoči meča sa slovenačkom Krkom u Jadranskoj ligi rekao je da ove sezone za njegovu ekipu nema unapred dobijenih, ali ni izgubljenih utakmica.   

Duško Vujošević
FOTO: STARSPORT

– Mi jesmo sutra blagi favoriti, verujem u ekipu, ali poštujem protivnika, naravno ponos nam ne dozvoljava da kažemo nekom da je favorit protiv nas u Beogradu. Čeka nas težak meč, Krka je klub koji ne plaća puno, ali plaća redovno, imaju iza sebe jakog sponzora. Igraju dobro, dugo su zajedno i sigurno su kvalitetniji nego što to njihovo ime kaže – rekao je Vujošević. 

Trener Partizana najavio je da će u toku dana razgovarati sa Lukom Bogdanovićem oko eventualnog angažmana i da se nada da će do početka Evrokupa dovesti još jedno pojačanje.

– Potreban nam je jedan Amerikanac, ali oni ne vole da im kasni plata – u svom stilu je rekao Vujošević. 

Posebna pažnja biće definitivno posvećena Muriću, donedavnom igraču Krke.

– Slagao bih kad bih rekao da sutra neće biti emocija kod mene, imaću zbog toga dodatni motiv i daću sve od sebe da trijumfujemo. Krka se uvek posebno spremala za utakmice sa Partizanom, tako je bilo dok sam bio u Novom Mestu. Da sam mogao da biram, verovatno ne bih voleo da prvi zvanični meč bude upravo protiv Krke. Oni su odličan tim i ko ih potceni može da dobije po zubima – naglasio je Murić. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter