0
Auto Moto

FOTO: Twitter screenshot

TOD OPTIMIST: Šumaher će uskoro voditi normalan život

Objavljeno: 07.10.14 u 17:49

Nekadašnji predsednik Ferarija Žan Tod smatra da će legenda Formule 1, sedmostruki šampion Mihael Šumaher uskoro moći da vodi relativno normalan život.

Šumaher

Tod je nedavno posetio Šumahera, koji se oporavlja od povreda glave zadobijenih na skijanju krajem decembra, u njegovom domu u Švajcarskoj, gde ima potpunu medicinsku negu. Posle ove posete Tod je pun nade u oporavak Nemaca.

– Šumaher će uskoro voditi relativno normalan život. Potrebno je vreme da se to desi. Mora da se odmara i moramo da ga pustimo na miru. Međutim, bolid F1 verovatno nikada više neće moći da vozi – rekao je Tod.

On je naglasio da se zdravstveno stanje Šumahera popravilo i da je ‘najvažnije od svega da je on kod kuće okružen porodicom’.

Sedmostruki šampion sveta u Formuli`1 je zbog teških povreda glave zadobijenih 29. decembra na skijanju u francuskim Alpima do juna bio u veštački izazvanoj komi, kada je prebacen u rehabilitacionu kliniku u Lozani, a pre mesec dana je prebačen kući na dalji oporavak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter