0
Ostali sportovi

SRPKINJE BOLJE OD SRPKINJA: Vicešampionke sveta nemilosrde prema ‘Republikankama’

Objavljeno: 07.10.14 u 20:51

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je danas u Banja Luci u prijateljskom meču selekciju Republike Srpske sa 42:26 (22:7).

srbija-rep.srpska

Zanimljivo je da su Sanja Damnjanović, Andrea Lekić i Dragana Cvijić igrale za obe selekcije po ejdno poluvreme pošto su poreklom sa prostora preko Drine. Najefikasnija na utakmici bila je Sanja Radosavljević koja je postigla devet pogodaka za selekciju Srbije

U punoj dvorani Borik u Banja Luci uz publiku koja prati našu selekciju i na velikim takmičenjima šrom Evrope, ovom susretu su prisustvovali i predsednici dva saveza Velimir Marjanović i Zdravko Milićević. Susret je imao humanitarni karakter, a polovina od ukupnih prihoda od prodatih ulaznica donirana je za lečenje sestara Gajić obolelih od Laforine bolesti.

Našu selekciju sada očekuje gostovanje u Hrvatskoj na Kroacija kupu gde će odmeriti snage sa selekcijama Nemačke, Poljske i domaćina turnira, koji se održava od četvrtka do subote u Umagu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter