0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEIZVESNOST: Kada će se vratiti jedan od najboljih igrača Partizana?

Objavljeno: 07.10.14 u 12:35

Vezista Partizana Nikola Drinčić i dalje ima problema sa trtičnom kosti zbog čega se još uvek ne zna kada će se vratiti na teren.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedan od ključnih igrača crno-belih ove i prošle sezone, povredio je trtičnu kost zbog čega pauzira tri nedelja, a propustio je i gostovanje u Grčkoj u Ligi Evrope. 

– Udarac u trtičnu kost, gde su oštećeni nervi, stvara strašan bol, iako deluje da nije tako opasno. Bolje mu je 30% nego u periodu kada se povredio, sve vreme je i pod terapijama. Vreme je ključni faktor – rekao je klupski doktor Ilija Rosić, a prenosi Sport.

Dobra vest je da sada sleduje dvonedeljna pauza nakon koje sledi ‘večiti’ derbi, ali još uvek se zna da li će Driničić biti spreman.

– Učinili smo sve što je u našoj moći. Nikola Drinčić je išao na dijagnostiku – magnetnu rezonancu i rentgen, čak i kod kiropraktičara, ali je iznad svega potrebno vreme za oporavak povrede takvog tipa. To je nešto sa čim se do sada nismo imali posla – istakao je Ilija Rosić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter