1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KARTE NA STOLU: Određen datum izbora u Zvezdi

Objavljeno: 07.10.14 u 09:32

Fudbalski klub Crvena zvezda će 10. decembra odlučivati o izboru na novim predsedničkim izborima u ovom klubu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Doskorašnji predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić podneo je ostavku, a o njegovom nasledniku odlučivaće se uskoro.

– Imam sva ovlašćenja predsednika do 10. decembra, dobio sam ih od prvog čoveka Skupštine Crvene zvezde Svetozara Mijailovića – rekao je Zvezdan Terzić, VD generalnog sekretara.

On je dodao da nema nikakvih ambicija da se kandiduje na mesto predsednika crveno-belih:

– Nisam razgovarao sa saradnicima o tome, lično nemam takvu ambiciju – navodi Terzić.

Terzić je dodao da novi predsednik neće biti u obavezi da unese određeni kapital kako bi rešio brojne nagomilane finasijske probleme u klubu:

– Ne mora to predsednik da donosi kapital. Crvena zvezda će imati tim kvalitetnih ljudi, koji mogu da pronađu adekvatnog strateškog partnera koji će dugoročno da reši finansijske probleme i stabilizuje klub. Radimo na tome – istakao je Terzić.

VD generalnog sekretara, kako se čini, nije preveliki fan privatizacije koja se često nameće kao jedno od rešenja:

– Bežim od reči privatizacija, govorim uvek o transformaciji. Mora da se izmeni zakon, a onda postoji model koji je najisplativiji za Srbiju i sportske klubove. Verujem da će predlog da prođe proceduru i na adekvatan način da privuče privatan kapital – podvukao je Zvezdan Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Dr. Poternica ce sprovesti transformaciju i lopovizaciju kluba, covek ima SVA OVLASCENJA U KLUBU I ON JE PRAVI SUVEREN, MONARH, samo nije poznato kako ce odraditi tu transformaciju i lopovizaciju kluba po kojim zakonima i propisima kada za njega zakoni i propisi ne postoje i zakon i propis je on sam i njegova rec, covek koji je suspendovan na sest meseci i dalje radi jer za njega ne postoje institucije posto je on sam institucija, dokle bre vise da nam mafijasi i lopurde vode sport, treba sve promeniti od FSS-a -, djure frizure, dr. poternice i ostale mafijaske marionete koji ih podrzavaju i sve to smestiti u KP/dom da sada beru kukuruz, i rane svinje na ekonomijama istih a da jednom dodju posteni i normalni ljudi koji nece raditi to sto rade sada ovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter