6
AdmiralBet ABA Liga

JEDAN SE VRAĆA, DRUGI SE KOLEBA: Bogdanović od srede Partizanov, Pavlović još razmišlja

Objavljeno: 07.10.14 u 23:53

Bivši košarkaš Partizana Luka Bogdanović prošao je gotovo cele pripreme sa crno-belima, ali zbog problema sa BAT-om i njegovom ulogom u timu za sada nije potpisao ugovor sa šampionom Srbije, iako ga trener Duško Vujošević želi u svom timu.

kk partizan

Kako je rešen problem oko registracije igrača pošto je Jaki Klobučaru isplaćen dug stupilo se u pregovore sa iskusnim krilnim košarkašem koji je pristao na uslove koje mu je ponudio klub pa preostaje još samo da njegov menadžer Miško Ražnatović precizira detalje.

Bogdanović bi trebalo da potpiše otvoreni ugovor sa Partizanon što znači da bi kada dobije bolju ponudu od nekog kluba iz inostranstva mogao da napusti crno-bele bez obeštećenja.

Ukoliko sve bude u redu Bogdanović bi trebalo da bude registrovan tokom nedelje odnosno mogao bi da zaigra za crno-beel već tokom vikenda kada ekipa gostuje Cedeviti.

Što se tiče Saše Pavlovića i dalje nije poznato gde bi on mogao da nastavi karijeru, ali bi i to pitanje uskoro moglo da dobije odgovor. Navijači Partizana se nadaju da bi Baranin ponovo mogao da obuče dres voljenog kluba.

Debi u crno-belom dresu u sutrašnjem duelu protiv Krke imaće Edo Murić i Janis Kuzeloglu koji su u međuvremenu registrovani zbog već spomenute skinute blokade.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Bogdane p[ravu stvar si napravio i ne odlazi iz partizana niikad
    Pada evropa pod tvoje noge i velikog Dusana Vujosevica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter