0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

IZ PARTIZANA OTERAN: Bivši trener crno-belih u borbi za Premijer ligu!

Objavljeno: 07.10.14 u 14:25

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije i bivši trener Partizana Slaviša Jokanović imenovan je za menadžera engleskog drugoligaša Votforda. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bivši trener Partizana zameniće Patrika Mekinlija posle samo desetak dana na klupi ekipe koja trenutno deli prvo mesto u Čempionšipu i gaji velike ambicije da se vrati u Premijer ligu. 

– Imam punu podršku u ekipu i novog trenera koji ima pobednički pedigre koji nam je veoma važan kako bismo ostvarili uspeh kom težimo – poručio vlasnik Votforda Đino Poco.

Jokanović je u karijeri vodio Partizan od 2008. godine, kada je i proglašen za najboljeg trenera u Srbiji. Sa crno-belima je osvojio dve šampionske titule i dva nacionalna kupa. 

Nakon toga, osvojio je i titulu na Tajlandu, a u prošloj polusezoni je vodio španski Erkules, ali nije uspeo da obezbedi opstakak u Segundi. Ima iskustva u ostrvskom fudbalu, pošto je dve sezone nosio dres Čelsija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter