0
Evropske lige

ČOVEK MAŠINA: Od Ronalda u proseku efikasnije samo šest timova u Evropi!

Objavljeno: 07.10.14 u 15:09

Čudesan statistički podatak za koji je i ovog puta zaslužan – Kristijano Ronaldo. Portugalac je od početka sezone u proseku postigao 2,7 golova po meču, a samo šest TIMOVA u Evropi može da se pohvali da je efikasnije od njega.  

ronaldocr7

Statistika kod njega je uvek bila bogata i jednostavna – na šest dosadašnjih prvenstvenih utakmica postigao je 13 golova, odnosno 2,7 po meču. Pošto trenutno nijedan igrač nije ni blizu njegovog učinka, Ronaldo može da se poredi sa svim klubovima iz najjačih pet liga Evrope – Primere, Premijer lige, Bundeslige, Lige 1 i Serije A. 

Statistički gledano, Ronaldo je sam postigao više golova od 51 ekipe u Evropi, a samo šest klubova je efikasnije od njega  Čelsi, Barselona, Marsej, Valensija, Mančester siti i Milan.  

Kada se na sve to doda da je Ronaldo na 171 meču u Primeri, postigao 190 golova i upisao 50 asistencija, jasno je da je ovaj čovek jednostavno – mašina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter