0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREGOVARAČ: Jojić pomaže da se Subotić vrati u reprezentaciju

Objavljeno: 06.10.14 u 21:12

Fudbaler dortmundske Borusije Miloš Jojić na današnjem okupljanju mlade reprezentacije Srbije, koju je došao da podrži uoči baraž mečeva protiv Španije, otkrio je novinarima koji su se okupili u Sportskom centru u Staroj Pazovi da će probati da nagovori Nevena Subotića da se vrati pod državnu zastavu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Pravo da vam kažem nisam upućen šta se tačno desilo, ali meni se čini da Neven ne odbija da igra za Srbiju. On je sjajan čovek i igrač, a ja ću se potruditi da ga nagovorim da se vrati, rekao je Jojić.

Još jedan fudbaler Borusije Henrih Mhitarijan trebalo je da bude učesnik predstojećeg duela između Srbije i Jermenije, ali će zbog povrede preskočiti ovaj dvoboj u Jerevanu.

– Bez obzira na to Jermeni su nezgodan rival, ali andam se da ćemo uspeti da odigramo na visokom nivou i da ćemo da ostvarimo željeni cilj, kazao je reprezentativac Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter