0
Evropske lige

KAD IBRA HVALI: Murinjo je najinteligentniji trener

Objavljeno: 06.10.14 u 23:10

Zlatan Ibrahimović nije poznat po slatkorečivosti, a ponajmanje da voli da hvali trenere sa kojima je radio, naprotiv za Pepa Gvardiolu ima samo pogrdne reči, ali mu je zato za srce očigledno prirastao trener Čelsija Žoze Murinjo sa kojim je sarađivao u Interu.

murinjo-ibrahimovic

– On ne postupa sa svim igračima isto, jednostavno zna kako da pristupi čoveku kako bi iz njega izvukao ono najbolje i zbog toga je najinteligentniji trener sa kojim sam radio. U svakom trenutku zna kako da motiviše igrača, rekao je popularni Ibra između ostalog u intervjuu za londonski Tajms.

Ibrahimović i Murinjo su sarađivali u sezoni 2008/09 kada je Inter osvojio titulu prvaka Italije, ali je Šveđanin tog leta napustio klub odnosno prešao je u Barselonu propustivši priliku da sa klubom iz Milana osvoji Lugu šampiona naredne sezone, trofej koji mu fali u velikoj riznici pehara koje poseduje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter