0
Ostali sportovi

TRL: Ćirić: Sve ide po planu. Vujаsinović: Prezadovoljan sam igrom…

Objavljeno: 05.10.14 u 20:01

Iskusniji i na papiru jači tim, Radnički je to opravdao i u bazenu i sa 8:4 slavio na Banjici protiv Partizana, u prvom kolu Triglav regionalne lige.

Print

Kapiten Šumadinaca Aleksandar Ćirić zadovoljan je prikazanim na ovomm meču.

– Tri glavna igrača (Filipović, Zloković i Burić) su otišla ovog leta. Još se prvikavamo, videlo se to večeras po našoj igri, a očekujemo još jedno pojačanje za desetak dana. Mi i ne treba saad da igramo najbolje što možemo več kasnije. Bitno je da budemo na nivou u drugom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sve ide svojim tokom, slušamo trenera, radimo kako nam se kaže – ističe Ćirić.

Partizan je odolevao tri četvrtine, bio u igri, ali je poklekao u poslednjoj deonici.

– zadovoljan sam čitavom utakmicom, ne samo sa prve dve četvrtine. Ono što smo se dogovorili odigrali smo besprekorno. Vidi se da su Kragujevčani dosta fizički jači od nas, posebno to do izražaja dolazi u našem napadu, a odbranu smo igrali dobro, zatvorili smo ih, u pojedinim momentima nisu mogli da se snađu. Moramo da otkorenimo poklon golove, na ovoj utakmici smo primili šest takvih od osam ukupno – naglašava trener Vladimir Vujasinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter