in , ,

PREPOZNALI TALENAT: Pari Sen Žermen pokušava da ‘ukrade’ Sterlinga

Jedan od najtalentovanijih engleskih igrača, Rahim Sterling, našao se na radaru bogatih vlasnika Pari Sen Žermena koji, kako se saznaje, neće štedeti novac u pokušaju da ga privole na selidbu sa Enfilda na Park Prinčeva.

rahim-sterling

Fantastični Rahim Sterling iza sebe je ostavio sezonu iz snova u kojoj se etablirao kao jedan od najboljih igrača ne samo Liverpula, već i čitave Premijer lige.

Ovaj talentovani igrač trenutno brani boje „Crvenih“ igrajući za „smešnu“ platu od „svega“ 30.000 funti nedeljno. I baš u toj plati nalazi se i kvaka pomoću koje čelnici francuskog giganta pokušavaju da otškrinu vrata angažmana Rahima Sterlinga.

Naime, Sterling se trenutno nalazi u pregovorima sa Liverpulom oko novog ugovora. Međutim, čelnici Pari Sen Žermena spremni su debelo da plate fudbalsko znanje ovog Engleza.

Kako prenose izvori, bogati vlasnici francuskog kluba spremni su Sterlingu da daju platu od 100.o00 funti sedmično, samo kako bi se ovaj momak preselio na Park Prinčeva.

Rahim je do nedavno bio na „škoslkom ugovoru“, budući da je prošao kroz Liverpulovu akademiju u kojoj su jasno utvrđena primanja i limiti plata mladih fudbalera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

FORMULA 1: Nakon strašnog sudara Žil Bjanki bez svesti (VIDEO)

NEZADOVOLJAN: Kapelo napušta kormilo Rusije