0
Evropske lige

ODGOVORIO KRITIČARIMA: Jaja Ture: Ja sam čovek, nisam robot

Objavljeno: 05.10.14 u 09:43

Jedan od najboljih igrača Mančester Sitija, Jaja Ture, našao se na udaru fudbalske ostrvske javnosti nakon što je nešto slabije započeo ovu sezonu u odnosu na sve prethodne otkako je stigao na Etihad.

Jaja Ture

Mančester Siti sinoć je savladao Aston Vilu rezultatom 2:0, „bogati šejkovi“ su se mučili sve do 82. minuta kada je, upravo Jaja Ture, načeo mrežu neugodnog tima iz Birmingema i na taj način je, praktično, rešio pitanje pobednika.

Posle važnog i mukom zarađenog trijumfa, Jaja Ture je odlučio da kaže ono što mu je na duši:

– Igram godinama za najbolje evropske ekipe i razumem kritike. Trudim se da dajem svoj maksimum i pomognem ekipi da pobedi. Nije lako jer igramo na svaka tri dana i ljudi moraju da razumeju da ja nisam mašina. Ja sam čovek. Ali nastaviću da se borim jer to rade i moji saigrači – požalio se Ture.

Ekipa Mančester Sitija trenutno zauzima drugu poziciju sa 14 bodova iz sedam utakmica. Na tabeli vodi Čelsi sa 16 poena, ali iz šest mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter