3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Prošla su vremena kada je ulazak u tunel Marakane za rivale bio minus dva gola!

Objavljeno: 05.10.14 u 21:55

Trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, istakao je da su prošla vremena kada se postavljalo pitanje sa koliko će golova razlike crveno-beli pobediti na Marakani i da uloga favorita u Jelen Superligi više ne znači ništa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Prošla su vremena u kojima su protivnici strahovali kada uđu u tunel i već su u minusu dva gola pre utakmice. Pre se postavljalo pitanje sa koliko golova razlike ćemo pobediti, a sada imamo prednost na papiru koja je realno dvdesetak odsto ako imamo svoj dan. Kada se namesti da nam krene loše onda je teško doći do rezultata – istakao je Lalatović.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde je priznao da ima određene probleme pri sastavljanju tima.

– Nismo mnogo jaki! Pokušavam da izvedem najbolji tim, ali ne mogu da utičem na činjenicu da smo u zaostatku iz glavnog razloga što mnogi nisu prošli pripreme. Vidi se kada se lomi da nemamo rešenja i pogotovo da efikasnije poentiramo posle ulaska u šanse.

Sledeći rival je Partizan, a Nenad Lalatović zna kako protiv „večitog rivala“.

– Jeste sledeći meč Partizan i nećemo imati čitav tim reprezentativaca na treninzima, ali znam kako treba da izgledamo u Humskoj. Dva dana rada u kompletnom sastavu biće malo mada dolazi trenutak istine za nas. Crvena zvezda neće odsutati, niti se predati pored aktuelnih nedaća – rekao je na kraju Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

3 Komentara

  1. onda je on los trener pre svega pedagog i psiholog ako on ocekuje od jednog sedamnaestogodisnjaka da muresava meceve i donosi bodove,detetu treba podrska i ohrabrenje a ne da on kao trener na tom detetu gradi svoje uspehe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter