0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Tandem Mege u idealnoj petorci kola

Objavljeno: 05.10.14 u 12:34

Centar Mega Vizure Nikola Jokić obeležio je prvo kolo regionalne ABA lige, a u idealnoj petorci društvo mu pravi i saigrač, plejmejker Nenad Miljenović.

Jokic

Pružili su fenomenalnu partiju protiv MZT-a u Sremskoj Mitrovici, Jokić je u trijumfu Mege, posle produžetka, ubacio 27 poena, od čega 9 u dodatnih pet minuta, čak 15 skokova, ostvarivši indeks 44! Miljenović je takođe bio izvanredan sa 26 poena i 10 asistencija.

U idealnom timu prvog kola našli su se još Amerikanac iz Krke Malkolm Rej Armsted, najzaslužniji za pobedu Slovenaca protiv favorizovane Cedevite sa 31 poenom, 6 skokova i 4 asistencije – indeks 34, zatim Marko Simonovski iz MZT-a, koji je postigao devet trojki iz 13 pokušaja protiv Mege, ostvarivši indeks 29. Posednji član najbolje petorke je Suad Šehović iz Budućnosti koji je u „tesnoj“ pobedi Podgoričana protiv Metalca zabeležio indeks 24, pošto je upisao 20 poena i 10 uhvaćenih lopti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter