0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SRAMNO: Albanci ne staju sa ponižavanjem Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.14 u 10:41

Fudbalski duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Albanije i Srbije danima unazad nalazi se u centru pažnje.

Naravno, deo razloga treba prepisati prvom susretu koji (ni)je odigran u Beogradu i koji je bio prekinut nakon što je Humskom proletao dron noseći zastavu takozvane ‘Velike Albanije“ pa su navijači uleteli na teren.

Revanš duel u Albaniji je probudio ogromno interesovanje ondašnje publike, lokalni navijači se uveliko spremaju za „meč života“, a sve vreme lagano ali sigurno iz albanske kuhinje spremaju se različite „čorbe“ za srpsku javnost.

Poslednja provokacija u nizu stiže iz jedne lokalne kladionice koja je odlučila da zabrani igračima da uplaćuju novac na – pobedu reprezentacije Srbije.

Naime, ova kladionica dala je kvotu od 0 (slovima: nula) na trijumf „Orlova„. Prevedeno: svaki igrač koji bi eventualno uplatio novac na trijumf selekcije Srbije, bez obzira na konačan ishod meča, već u startu može da zna – da je izgubio.

Meč Grup I između Albanije i Srbije biće odigran 8. oktobra 2015. godine u Elbasanu.

Zanimljivo, ista ova kladionica kvotu na pobedu domaćih isplaćuje 2.5 dok za nerešeni rezultat daje kvotu od 3.2.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter