0
Fudbal

SAMO NA SELU: ‘Poludeli’ golman nasmejao stadion pa odbranio penal

Objavljeno: 04.10.14 u 11:28

Seoske lige obično ne donose vrhunske hajlajt poteze. Ipak, sa nižerazrednih takmičenja obično stižu oni snimci koji većini ljubitelja fudbala donose osmeh na lice.

Poludeli-Golman

Upravo jedan takav stiže iz Holandije, u kojoj je golman nižerazredne ekipe Belfeld, po imenu Hilekens, uspeo da napravi krajnje nesvakidašnji postupak.

Naime, nakon jedne akcije ekipe Svalmen, dosuđen je penal za ovaj tim. Međutim, tada je na veliku scenu stupio čuvar mreže Belfelda. Ovaj momak je, najpre, zaradio žuti karton, pošto je, pokušavajući da izleti i skrati ugao, uspeo da stigne čak do bele tačke.

Revoltirani izvođač penala samo je nemo posmatrao „poludelog“ Hilekensa koji je ispucao loptu u polje. Međutim, taj njegov potez kao da je izbacio iz ravnoteže igrača Svalmena koji je potom šutirao mlako i tako dopustio golmanu da odbrani njegov udarac sa 11 metara.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter