0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Metalac mučio Budućnost, ali na kraju izgubio

Objavljeno: 04.10.14 u 23:03

Malo je nedostajalo da sve četiri tima iz Srbije zabeleže pobede na startu nove sezone u ABA lgi pošto je posle Crvene zvezde, Partizana i Mega Vizure i valjevski Metalac bio na korak od trijumfa u Podgorici, ali je na kraju ipak slavila Budućnost rezultatom 65:61 (17:12, 17:26, 12:12, 19:11).

aba-velika

Metalac, debitant u ovom takmičenju, dugo je mučio favorizovanu Budućnost i čak je sredinom trećeg perioda imao devet poena prednosti iskoristivši činjenicu da domaću ekipu nikako nije služio šut.

Međutim, Podgoričani su na suvi kvalitet i nešto bolju odbranu uspeli da naprave preokret i da dođu do vođstva četiri minuta pre kraja i da tu prednost sačuvaju iako je završnica bila neizvesna.

Suad Šehović je sa 20 poena bio najefikasniji kod domaćeg tima, a pored njega dvocifreni su bili samo još Rejnolds sa 12 odnosno Planinić sa 10 poena. U timu iz Valjeva bolji od ostalih bili su Kutlešić sa 14, Jevtović sa 11 i Bakić sa 10 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter