2
Fudbal

TAKO SE IDE NA EP! Del Boske se odrekao zvezda Barse i Reala da pomogne mladima!

Objavljeno: 03.10.14 u 13:57

Za razliku od reprezentacije Srbije, mlada selekcija Španije zaigraće u najjačem mogućem sastavu u baražu za Evropsko prvenstvo naredne godine.  

Mlada spanska reprezentacija

Selektor Srbije neće moći da računa na seniorske reprezentativce, Nastasića, Jojića, Đuričića, Mitrovića i Đuričića, dok je na drugoj strani, Visente Del Boske prepustio mladoj selekciji zvezde Barse i Reala – Iska i Munira El Hadadija, koji su na prethodnom spisku bili u A timu.

Sastav Španije u najmanju ruku deluje zastršujuće, pošto su tu mahom igrači iz najjačih evropskih liga i timova, koji se takmiče u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Prva utakmica izmedju Srbije i Španije u baražu za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine igra se u petak od 17 časova na gradskom stadionu u Jagodini.

Revanš je na programu četiri dana kasnije u Kadizu, na stadionu Ramon de Karansa, od 18 časova.

Na spisku se nalaze: 

Golmani: Pačeko, Kepa, Sotres.

Odbrana: Insua, Alberto Moreno, Serhi Gomez, Mankiljo, Muniesa, Džoni, Gaja.

Vezni red: Sarabia, Isko, Saul Nigez, Serhi Darder, Serhi Roberto, Delofeu, Oliver Tores

Napad: Morata, Munir, Sandro

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. pa ovaj nas Advokat nece da ih pusti da se ne obruka ..jer nema ko da ih zamijeni…gleda samo da on prodje dobro da ga nacija uzdize….

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste, odrekao se, ali je Del Boske spanac i voli svoju zemlju, a mi smo doveli holandjanina, koga bas briga da li ce srpski fudbal napredovati ili nazadovati…bruka!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter