0
Ostali sportovi

PARTIZANOVO DETE UZDANICA KRAGUJEVČANA: Radnički predstavio Živojinovića!

Objavljeno: 03.10.14 u 18:55

VK Radnički je u predstavio novog golmana Stefana Živojinovića, koji je u redove vicešampiona Evrope došao iz Partizana, u kojem je i stasao i afirmisao se kao igrač.

Zivojinovic
Foto: vkradnički.com

– Veoma mi je drago što sam došao u Radnički, pogotovo što sam sa trenerom Urošem Stevanovićem sarađivao u mlađim kategorijama Partizana, a zatim i kroz reprezentaciju. Jadranska liga je velika stvar za vaterpolo u regionu. Mislim da će doprineti popularizaciji ovog sporta – rekao je Živojinović.

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da njegova ekipa u predstojećoj sezoni za cilj ima što bolje rezultate u domaćim takmičenjima.

– Pred nama je veliki broj utakmica, a ciljevi su nam pre svega vezani za domaće trofeje, koji su nam izmakli u protekle dve sezone. Mislim da ova ekipa može da ispuni naše ambicije – rekao je Stevanović.

Šef stručnog štaba Kragujevčana istakao je da je prelazni rok dugo trajao, ali da je na kraju zadovoljan sklopljenom ekipom.

– Sastav je dosta promenjen u odnosu na prošlu sezonu, otišli su nam neki najbolji igrači. Međutim, doveli smo veliki broj novih vaterpolista, što iskusnijih, što mlađih koji treba da iskoriste ovu sezonu za svoju afirmaciju.

Radnički će prvu utakmicu u regionalnoj Jadranskoj ligi odigrati protiv Partizana u Beogradu, a Stevanović je rekao da je utakmica sa crno-belima važna i zato što će se ti bodovi najverovatnije prenositi u domaće prvenstvo.

– Partizan ima još mlađi sastav u odnosu na prošlu sezonu. To je mlada i ambicionzna ekipa koja poseduje kvalitet i verujem da će kroz izvanredan rad sa Vladimirom Vujasinovićem i velike utakmice podizati nivo igre i na kraju sezone biti konkurentni za trofeje. Imamo imperativ pobede, ali ih ne potcenjujemo – kazao je Stevanović.

Utakmica prvog kola regionalne Jadranske lige između Partizana i Radničkog igraće se u nedelju od 17.15 na bazenu na Banjici.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter