0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Crvena zvezda otvara sezonu i kreće u juriš na prvu titulu

Objavljeno: 03.10.14 u 10:30

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19:00 sati kreću u svoje putovanje kroz reginalnu košarkašku ABA ligu utakmicuom sa bugarskim Levskim u Pioniru.

aba-liga

Takođe danas, na repertoaru Regionalne lige biće utakmica u kojoj će Cibona dočekati Olimpiju. Ovaj duel na programu je od 21:00 sat.

Ekipa Partizana svoje učešće u Jadranskoj ligi započinje u subotu. Crno-beli će igrati u Mađarskoj sa Solnokom, a ovaj meč biće odigran u terminu od 18:00 sati.

Mega Vizura će igrati takođe u subotu, dočekaće skopski MZT, a ova utakmica počeće sat vremena kasnije u odnosu na start meča crno-belih.

Metalac, koji je u ABA društvo upao zahvaljujući odustajanju Radničkog, od 21:00 sat u subotu gostovaće u Podgorici i odmeriće snage sa ekipom Budućnosti.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić izjavio je da repsektuje prvog protivnika njegovog kluba u regionalnom takmičenju:

– Ekipa koja je mogla da izgleda drugačije s obzirom na situaciju posle odluke da pristupe Aba. Na startu su krenuli da prave tim, ali su se okrenuli domaćim igračima. Više smo bili orijentisani našim potrebama i problemima, da bismo bili što pre spremni i za ABA i za Evroligu – rekao je Radonjić.

ABA liga, prvo kolo:
petak:
19.00 Crvena zvezda Telekom – Levski
21.00 Cibona – Olimpija
subota:
17.00 Krka – Cedevita
18.00 Solnok – Partizan
19.00 Mega Vizura – MZT
21.00 Zadar – Igokea
21.00 Budućnost – Metalac

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter