0
Evrokupovi

ZADOVOLJAN: Dijego Simeone: Ponovo smo u igri

Objavljeno: 02.10.14 u 11:02

Akteulni šampioni Španije i vicešampioni „Starog kontinenta“, ekipa Atletika iz Madrida, upisala je pobedu nad ekipom Juventusa rezultatom 1:0.

tletico Madrid's Argentinian head coach Diego Simeone

Pobedom nad „Starom damom„, bio je zadovoljan i šef struke Atletika, Dijego Simeone, nije krio zadovoljstvo zbog ovog trijumfa.

– U poslednjim utakmicama pokazali smo ogroman napedak u igri. Ipak, moramo još više da budemo agresivniji i da ne dozvolimo previše prostora protivniku – smatra Simeone.

Trener madridske ekipe je dodao da je zadovoljan i time što je ekipa maksimalno posvećena radu:

– Raduje me što je moj tim u potpunosti posvećen obavezama i pobeda nad Juventusom nas vraća u trku za prolaz dalje – istakao je nekadašnji reprezentativac Argentine.

Šef struke madridskog tima smatra da je presudan momenat meča bio ulazak francuskog fudbalera Antoana Grizmana.

– Juventus je u drugom poluvremenu počeo da igra bolje i morao sam nešto da promenim. Uveo sam Grizmana i zaigrali smo ofanzivnije, sa dva napadača. Otvorila se utakmica i posle gola stvari su se promenile na našu stranu – podvukao je Simeone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter