0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

SP ZA ŽENE: Lakši trening Srbije protiv Kazahstana!

Objavljeno: 02.10.14 u 18:48

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sa maksimalnih 3:0 (25:13, 25:15, 25:20) savladala je Kazahstan u meču drugog kola F grupe na Svetskom prvenstvu u Italiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izabranice Zvezdana Terzića igrale su perfektno i od samog starta stavile do znajna rivalkama da će za njih ovo biti samo lakši trening. Postepeno je od prvog minuta igre rasla prednost naših odbojkašica. Počele su naše dame sa 3:0, pa 8:4, da bi na drugi tehnički tajm-aut otišle sa prednošću 16:10. Set su završile sa maksimalnih 25:13.

Razigrane Maja Ognjenović, Jovana Brakočević, Tijana Bošković i Stefana Veljković su lagano rešile i drugi set u svoju korist. Bilo je u početku malo mučenja, ali je dobra igra Kazahstana nestala pri rezultatu 10:7 za Srbiju. Ponovo je počela da raste prednost „plavih“ dama do konačnih 25:15.

U trećem setu su se Srpkinje najviše namučile, ali i osigurale tri boda. Kazahstanke su povele sa 10:7, ali je naš tim serijom 6:1 napravio preokret. Na kraju 25:20 i veoma vredna tri boda u borbi za treće mesto koje vodi u treću rundu Svetskog prvenstva.

U našem timu briljirala je Mihajlović sa 12 poena, a pratile su je Veljković sa deset i Bošković sa devet poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter