0
Evropske lige

ŠOK: Kapiten Atletiko Madrida priznao da je učestvovao u nameštanju meča!

Objavljeno: 02.10.14 u 13:52

Kapiten Atletiko Madrida Gabi priznao je da je kao igrač Saragose učestvovao u nameštenom meču sa Levanteom kojim je klub obezbedio opstanak u španskoj eliti.  

Gabi

Saragosa je u gostima morala da pobedi Levante, ali i da La Korunja ne pobedi Valensiju kod kuće. Levante je takođe mogao da ispadne ukoliko izgubi, a La Korunja slavi, a kako se to nije dogodilo, Saragosa je pobedila Levante sa 2:1, a oba pogotka postigao je upravo Gabi.

– Radio sam ono što mi je klub tražio da radim rekao je Gabi pred sudom, što je potreslo čitavu fudbalsku javnost u Španiji. 

Policijska istraga otkrila je da je tadašnji predsednik Saragose Agapito Iglesijas uplatio igračima bonus od 120.000 evra, a potom deo novca povukao kako bi deo isplatio igračima Levantea koji su prodali utakmicu.

Zanimljivo, učesnici na toj utakmici bili su i srpski fudbaler Ivan Obradović koji je presedeo na klupi i sadašnji član Mančester junajteda Ander Erera. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter