0
Košarka

PONOVO ONAJ STARI: Kobi Brajant nezaustavljiv na terenu (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.14 u 09:22

Ekipa Los Anđeles Lejkersa startovala je sa svojim trening kampom u okviru priprema za narednu sezonu.

Kobi Brajant

Na prvim treninzima najtrofejnijeg kluba Zapadne konferencije najveću pažnju medija probudio je, svkakako, Kobi Brajant, koji se vratio redovnim aktivnostima nakon što se godinu dana unazad borio sa teškim povredama Ahilove tetive i kolena, piše nbaserbia.com.

Kobi se, čini se, vratio u formu nakon što je ovog leta, ponovo, boravio u Nemačkoj u koju je išao na tretman kolena. I sam ne krije da mu je drago što može ponovo da se takmiči na najvišem nivou.

– Dobar je osećaj kada ponovo možeš da se takmičiš. Svi su sada radoznali, žele da znaju kako izgledam na terenu, ja to razumem, ali ja radim ono što inače radim. Prilično sam strpljiv, neću žuriti po svaku cenu da uradim nešto specijalno. Dobro se osećam, malo bola je normalno u ovom trenutku – kazao je Kobi Brajant i dodaje:

– Stavljam ledene obloke posle treninga, to je okej. Stiv Neš izgleda sjajno na terenu. Opet je onaj stari Stiv. Kod novog trenera već su primetne neke promene, pre svega u fazi odbrane u kojoj moraš da budeš u pravoj poziciji da bi je igrao dobro – dodao je Brajant.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter