0
Fudbal

NE ŽELI PAUZU: Dijego Košta planira da igra za Španiju

Objavljeno: 02.10.14 u 09:40

Centarfor Čelsija Dijego Košta nema nameru da odmara od fudbala. Ovaj momak je najvio da će učestvovati na predstojećim utakmicama reprezentacije Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Dijego-Kosta-Celzi-.dailymail-co-uk

Rođeni Brazilac i naturalizovani Španac se na taj potez odlučio uprkos savetima trenera Žozea Murinja da revidira svoju odluku zbog zdravstvenih problema sa tetivama.

Košta je ove sezone postigao osam golova u šest prvenstvenih utakmica, a u utorak je odigrao ceo meč protiv Sportinga iz Lisabona u Ligi šampiona. Čelsi je u tom susretu slavio sa 1:0 golom Nemanje Matića.

– Ako sam igrao 90 minuta, jasno je da sam dobro. Osećam se bolje, a odluku će doneti šef Visente del Boske. Tokom nedelje sam radio sa fizioterapeutima, pošto sam osećao nelagodu zbog povrede tetive -rekao je Košta.

Murinjo je nedavno izjavio da bi Fudbalski savez Španije trebalo da poštedi Koštu i da on propusti utakmice sa Slovačkom i Luksemburgom u Grupi C u kvalifikacijama za EP 2016. godine u Francuskoj, ali da on to neće tražiti od Del Boskea.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter