0
AdmiralBet ABA Liga

Majk Cirbes: Moja devojka je Srpkinja, ali u Zvezdi nisam zbog nje

Objavljeno: 02.10.14 u 08:33

Reprezentativac Nemačke, Majk Cirbes, ovog leta obukao je dres kluba sa Malog Kalemegdana.

Cirbes

On je u razgovoru za Kurir otkrio da je njegova devojka iz Beograda, te da je pokušavao da nauči određene srpske reči za koji kaže da je jako težak.

– Moje devojka je iz Beograda, ali nisam zbog nje ovde, pa ne bih previše da pričam o njoj. Pokušavam da naučim srpski, ali mi ne ide baš najbolje. Mislio sam da je srpski lakši za učenje, ali sam se prevario. Užasno je težak. Znam nekoliko reči, ali potrudiću se da naučim još.

Na pitanje „šta za tebe predstavlja dolazak u Zvezdu“, Cirbes odgovara:

– Za mene je to velika čast i drago mi je što nosim dres kluba s velikom tradicijom. Impresioniran sam navijačima Zvezde, to je zaista podrška kakvu samo možete da poželite – navodi centar crveno-belih.

U timu Zvezde naredne sezoner će Vilijams sa 28 godina biti najstariji igrač, zna to i Cirbes:

– Zaista smo mlad tim, ali mislim da trener zna u kom pravcu treba da nas usmeri. Vidi se da ima solidno košarkaško znanje, tako da mislim da je situacija odlična. Igrali smo nekoliko utakmica sa timovima iz Evrolige u kojoj smo upali u tešku grupu. Imamo dva velika cilja, ostvariti što bolje rezultate u Evroligi i ABA ligi, što neće biti nimalo lako. Jedni način jeste da idemo utakmicu po utakmicu, da budemo maksimalno fokusirani i motivisani – zaključio je centar crveno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter