5
Košarka

FOTO: STARSPORT

KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA: Bivši centar Zvezde i Partizana potpisao za Gravlen!

Objavljeno: 02.10.14 u 18:10

Bivši centar Crvene zvezde i Partizana, Lorens Roberts potpisao je ugovor sa francuskim prvoligašem Gravlenom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Amerikanac će u zemlji „galskih petlova“ provesti godinu dana, a prethodne sezone je nastupao za tursku Darušafaku i beležio je 9,5 poena po meču uz 7,5 skokova.

Roberts je karijeru počeo u NBA ligi (Memfis), da bi posle dve godine došao u Evropu, tačnije Olimpijakos. Tu je sa njim ekspresno raskinut ugovor, te je pod komandom Svetislava Pešića zaigrao u dresu Crvene zvezde. Posle uspešne sezone prešao je u Partizan i tako postao prvi stranac košarkaš koji je nosio dres oba „večita“ rivala.

Sa crno-belima je osvojio titulu prvaka Srbije, ABA lige i igrao fajnal-for Evrolige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

5 Komentara

  1. po mom mišljenu Roberts je najbolji strani igrač koji je igrao u Partizanu. Setite se poslednjeg Barsinog napada (skinuo je loptu s obruča). Čovek je „ginuo“ za svaku loptu na terenu.Puno srece u daljoj karijeri LJUDINO!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. mekehlebovo polaganje polaganje protiv olimpijakosa na par sekundi pre kraja.poceo sam da se tresem i placem, vec sam video finale!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter