1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOVAČEVIĆ ZA HOTSPORT: Moramo oprezno sa Voždovcem

Objavljeno: 02.10.14 u 11:51

Posle pobede u Čačku, ekipa Crvene zvezde već se okrenula predstojećim obavezama. Crveno-bele za vikend očekuje utakmica osmog kola Jelen Superlige Srbije sa ekipom Voždovca.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vezni fudbaler ekipe s Marakane, borbeni Aleksandar Kovačević, svestan je da tim iz Ljutice Bogdana neće lako upisati tri boda, uprkos činjenici da igra pred svojim navijačima:

– Očekujem tešku utakmicu jer ekipa Voždovca ima iskusne igrače i većina njih je igrala u inostransvu. Iako su trenutno poslednjeplasirana ekipa na tabeli, to ništa ne znači i nije pravi prikaz njihovog kvaliteta – rekao je Kovačević za HotSport.

Voždovac je prvi trijumf zabeležio protiv Mladosti iz Lučana, a Kovačević je upoznat sa tom činjenicom:

– Ispratio sam taj rezultat, mislim da su oni ekipa koja tek sada ulazi u formu i da im je trbalo malo vremena da se uigraju – rekao je Kovačević.

Srećna okolnost za Crvenu zvezdu jeste što će svi igrači biti na raspolaganju šefu struke Nenadu Lalatoviću koji jedino neće moći da računa na povređenog Makedonca, Danijela Avramovskog.

Vukan Savićević koji se žalio na povredu trenirao je sinoć i biće spreman za megdan sa Voždovcem. Crveno-beli će igrati sa „Zmajevima“ u subotu od 18:00 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter