0
Fudbal

SASTANAK U ATINI: Karadžić i Laković predstavljaju Srbiju

Objavljeno: 01.10.14 u 21:10

Atina će u četvrtak i petak, 2. i 3. oktobra 2014. godine, biti domaćin sastanka u okviru UEFA TEP programa, projekta evropske „kuće fudbala“ predviđenog za najviša rukovodstva nacionalnih saveza. Tom prilikom u Atini će se okupiti rukovodstva nacionalnih saveza Grčke, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Kipra, Crne Gore, Slovenije i Srbije. Fudbalski savez Srbije ovom prilikom predstavljaće predsednik Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

tole i lakovic

Na dvodnevnom sastanku biće analiziran niz aktuelnih tema iz evropskog fudbala. Okupljeni će razmatrati izveštaj o toku kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2016. godine i važne detalje vezane za pripremu novog takmičenja nacionalnih selekcija – Lige nacija. Takođe, biće reči i o strategiji razvoja UEFA u periodu 2015 – 2019, novim projektima UEFA vezanim za školski fudbal i unapređenje takmičenja mlađih selekcija, a biće reči i o ženskom fudbalu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter