0
Fudbal

NEJMAR I DRUGOVI U MITROVICI: FS Kosova zove Brazilce u goste!?

Objavljeno: 01.10.14 u 13:47

Fudbalski savez Kosova pregovara sa Fudbalskim savezom Brazila da se dva nacionalna tima sastanu u novembarskom terminu predviđenom za prijateljske utakmice. 

Kosovo zastava

Prema rečima portparola FS Kosova Fazlia Beriše, postoji velika mogućnost da Brazil prihvati poziv i dođe u Kosovsku Mitrovicu, ali da još uvek nije bilo zvaničnih pregovora.

– U toku su razgovori o prijateljskoj utakmici između Kosova i Brazila, koja bi se igrala na Kosovu u novembru – rekao je Fazlia Beriša, prenose Novosti.

Eventualni datum odigravanja je 18. novembar, a mesto odigravanja je Kosovska Mitrovici jer samo stadion u tom gradu ispunjava FIFA kriterijume.

Fudbalska reprezentacija Kosova do sada je odigrala četiri međunarodna meča, od kada joj je u januaru 2014. FIFA dozvolila da bez državnih obeleežja igra prijateljske utakmice, (Haiti 0:0, Turska 1:6, Senegal 1:3 i Oman 1:0).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter